Reacties

 

Geweldige paardenspiegeling gehad! Als je voor nieuwe ervaringen open staat is dit een hele goeie manier om meer inzicht te krijgen in jezelf. Raad het sterk aan om het eens te proberen!                                                                     Eloy Millennia Gotjé

Super mooie ervaring met paardenspiegelen. Ongelooflijk dat een paard je kan laten inzien waar de schoen wringt. Ben nog onder de indruk. Zeker een aanrader voor mensen die zoekende zijn naar waar het schort in het gevoel en of denken.                                                                                                                                                                      Anja Heemskerk

Bedankt voor de bijzondere kennismaking van het paardenspiegelen van vanmiddag. Ongelofelijk wat zo'n prachtig dier je terug geeft! Directe feedback op wat er op dat moment bij jou onder de oppervlakte speelt. En dank zij jouw prettige en kundige begeleiding begreep ik ook wat er tussen het paard en mij speelde. Echt heel bijzonder!
Paul van Laarhoven

Ik vond het in het begin spannend om in de bak in te gaan waar het paard stond. Ik ben geen paarden gewend. Echter de angst verdween snel toen het paard naar mij toe kwam en het contact onstond. Ik vond dit heel mooi en speciaal om te ervaren. Geweldig als zo'n groot dier dichtbij je is en op je reageert. Ik genoot ervan en koos er bewust voor om de opdracht even te laten. Later heb ik nog wel geoefend met de opdracht omdat ik nieuwsgierig was of het paard mij zo volgen.
Marjon Evers

Feedback krijgen over jezelf of als team met het paard als middel: zeer bijzonder. Je kunt er niet omheen. Het is zoals het op dat moment is. Puur. Zonder oordeel. En dat maakt ontvankelijk en accepterend.  Het gaat voorbij het (be) denken en dan komt er een verrassende wereld in beeld, van jezelf, de ander en de interacties!
Pauline Treub

Wat ik heel goed vond, was de manier waarop je kaderde. Ik vertelde vrij veel en het was even zoeken naar een concrete vraag/ issue om verder mee te gaan. Dat heb je goed begeleid door te luisteren, door te vragen en te observeren. Je had precies door op welk punt je het concreet kon maken waarna we konden focussen. Verder vond ik je begeleiding tijdens het focussen heel prettig. Mooi "aanbiedend" en niet te dirigerend maar oprecht onderzoekend. Voorts voelde ik me gewoon erg prettig bij jouw manier van begeleiden. Woorden die bij me opkomen zijn oordeelloos, oprechte interesse en ruimtegevend.
Sherana Santokhi

Knap en fijn hoe jij dingen die ik zeg herformuleert.
Joke van den Berg

Ik ervaar onze gesprekken als heel plezierig en veilig.
Wat ik heel speciaal en prettig vind is dat je heel goed kunt schakelen.
Je bent heel zelfverzekerd, kan het gesprek goed sturen, weet feilloos mijn opmerkingen te filteren en je geeft mij veel nieuwe inzichten. Tijdens onze gesprekken straal jij rust uit en ik vind het, mede daardoor erg makkelijk om heel open en eerlijk tegen je te zijn.

Diedeke Helmhout

De kracht die je nodig hebt zit van binnen
©2024 De Kracht van ElanSitemapwebdesign: ZZPstudio